středa 11. listopadu 2009

Co nás čeká?


Určitě všem přišla přihláška na Krnovskou Gospel Night. Pokud ne, napište někomu, kdo to na mailu má, ať vám to přepošle. Každopádně, účast kompletního Tensingu Krnov je velice důležitá, a byla by ostuda, kdybychom se všichni nesešli. Připomínám, že GN se koná 12. - 13. 12. a cena je 200 kč ... (zápis do kroniky má na starosti Alík ;-))

Dále, 16.12. máme TENSINGOVÉ VÁNOCE! Ve středu od 15:00 máme vystoupení a potom si uděláme pěknou vánoční atmosférku v naší milované zkušebně.  A proto byste již měli začít péct cukroví, ať nám máte co nabídnout:P... Pěkné by také bylo, aby každý přinesl malinký, finančně nenáročný dáreček. Vtip je v tom, že nevíte, kdo jej dostane. Takže, snažte se udělat si čas, protože čím více nás opět bude, tím to bude lepší :)  (kroniku má na starosti Alča)

další info:

          - Jestli má nějaká kreativní duše nápad na nové tensingové tričko, tak SEM S NÍM! Může to být v jakékoliv formě ( i nakreslené na papíře). Pokud však někomu chcete ušetřit práci, bylo by lepší jej zpracovat na PC. Nejlepší návrh bude odhlasován a vybrán. Tak se snažte, ať máme pěkné, reprezentativní trika :P

         Opět se bude dělat výběr nových písní. Takže jestli máte nějakou oblíbenou písničku, o které si myslíte, že bychom ji zvládli, můžete ji přihodit do návrhu a můžeme o ní spolu s ostatními hlasovat.




Žádné komentáře: