čtvrtek 15. května 2008

Nové info (nové na tomto "webu":-D)

Takže, jak většina z vás slyšela na středeční zkoušce,tak nás čekají 3 koncerty a víkendová zkouška.

23.5. budeme vystupovat s krátkým programem v rámci Bambiriády, budou se zpívat 2-3 písničky a společný tanec tančit, tak všichni doražte a pozvěte své známé na tento minikoncert, uskuteční se od 16:00(počítejte se zpožděním), ale sraz bude dříve... Vše se v čas dozvíte:)

25.5. se uskuteční nedělní tensingová zkouška s TS Centrem, budeme nacvičovat společný program,jakože písničky:) no ale to neznamená,že nemusíte chodit ve středu na zkoušku:-P právě, že také musíte:) v neděli by bylo nejlepší, kdyby jste si s sebou vzali spacáky a oblečení na pondělí, ať ráno všichni v pohodě všechno sbalíme a vyrazíme na cestu,takže se bude spát ve zkušebně společně s Centrem:), ale kdyby někdo s tímto měl velký problém, tak se to dá vyřešit:)

26.6. naše slavné koncerty jsou tu:-D jde o protidrogové koncerty v sálu Domů Dětí a Mládeže Méďa, takže s sebou neberte žádnou travičku ani nic takového:-D no a budou v tento den dva pro základní školy a možná se přijde podívat i gympl:) a nezapomente si svá ts trika(nevadí,že nemáte to nejnovější, vemte jaké máte:)) a nejlépe také mikinu s kapucí na společný tanec:)

A malá připomínka pro koncertový tým(=výběr lidí, kteří planují vše okolo koncertu): Nezapomeňte být tuto neděli 18.5. být u Kočičky doma v 17:00:)

S přáním hezkého dne se s vámi loučíme pro dnešek:-D

1 komentář:

Vladenka řekl(a)...

myslím, že bambiriáda není na náměstí..letos poprvé..slyšela jsem něco o parkovišti u lidlu nebo hypernovy