středa 23. dubna 2008

Tak a Know How v Brně máme za sebou a teď je na řadě hromada skvělých koncertů:) Jste aspoň trošku zvědaví? První koncert se uskuteční v rámci programu DDM Méďa Krnov 8.5.2008 (je to státní svátek,takže do školičky nemusíte chodit:)). Nejspíše to bude venkovní koncert a klidně pozvěte i své rodiče, přátelé a spolužáky, partnery a víte koho všeho:-D Další z koncertů budou v pondělí 26.5.2008 také v Domu Dětí a Mládeže Méďa, ale tentokrát je to náš plnohodnotný, protidrogový koncert. Nejspíše budou dva koncerty za sebou, abychom nalákali co nejvíce lidiček:) a malé překvápko také se chystá:) a chcete ho slyšet?:) Teda číst? Ano, mnozí z vás už to ví:) A je to to to to no prostě to:-D Ne:) budeme mít ty protidrogové koncerty společně s TenSingem Centrem:). Další (nejspíše poslední) koncert se bude konat na konci května nejspíše v Kofole:)

Mám tady ještě jedno oznámení:)
Dostala jsem nabídku od TenSingu Ostravy-Centrum na jednu párty:) a přeposílám vám to tu:) :


A je to opět tady! Naše slavná a všemi slavnostně opěvovaná
Movie night !!! A máte se opět na co těšit!
Neuvidíte jen filmy, které jste ještě neviděli,ale možná se i najíte a můžete se dokonce podělit s ostatními
J
A když budete obzvlášť hodní, může vás i překvapit nějaká ta noční hra. Samozřejmě bude přítomna spousta zábavy, her
a možnost se vyřádit i pro hudební žrouty

Takže přijďte, bude to jízda!

A co sebou? Jako vždycky...hlavně jídlo a dobrou náladuJ a pro ty, kdo se s námi nebojí spát v jedné místnosti, spacák, medvídka, polštářek a něco na spaníJ

26. dubna 2008 v 18:00h YMCA Poruba

Těší se na vás Piri a Martinka...


Tak co na to říkáte? Vypadá to na docela skvělou akci,nemyslíte?:) teda myslíte?:-D Prosím ty z vás, kdo by měli zájem, aby se mi ozvali na e-mail ( luciesperlichova@seznam.cz) nebo pokud máte na mě jiný kontakt,tak nevadí:) Kdybychom tedy vyrazili do Ostravy, tak nejspíše vlakem v15:08 a je to rychlík přímo až do Ostravy a byli bychom tam kolem 16:00 a další v 15:46 a v Ově by byl 17:05....:)


Tak hurá na MovieNight:)


Žádné komentáře: