pátek 22. února 2008

Konečně je to tu:) Víkend... Jak skvělé:)
jen pro ty, kteří nebyli teď ve středu na zkoušce, tak propukla celoměsíční soutěž - I TY SE MŮŽEŠ STÁT ANDĚLEM(NA JAK DLOUHO CHCEŠ:))... Počítáme s vámi všemi, kteří jste nedorazili:) Máme pro vás nachystané papírky se jmény a vy si vylosujete jedno a zjistíme o koho se máte starat:) a dělat mu anděla:) musíte (měli byste) co nejnenápadněji, aby nezjistil,že jste to právě vy. Bude také nástěnka na vzkazy pro anděly a můžete mu tam nechat vzkaz:) a navíc proto jste si měli přinést ty skleničky, které slouží jako taková schránka na vzkazy nejen od vašeho anděla. Takže tak:) snad vás to bude bavit:) a co když si vylosujete někoho koho nemáte rádi? Ano, je to právě o tom, dělat komukoliv radost a snažit se je veselý. Tak hodně štěstí:)
Navíc nezapomeňte, že v pátek 14.3. je vyjímečná zkouška, taková generálka na festival a školní koncerty:)

Váš VÝBOR

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hej všeci kdo tuto skvělou hru neznáte poznáte:) Opravdu stojí za to a budete se divit ono to andělování člověka baví, ikdyž se mu do toho prvně moc nechtělo a zas na druhou stranu, když budete mít dokonalého anděla (což je vysoce pravděpodobné), byla by ostuda se aspoň jednou svému svěřenci neozva či mu s něčím nepomoct:)
Teším se na Vás všechny na zkoušce
Elis:)

Anonymní řekl(a)...

:) to je pravda,ale zase na druhou stranu nemá cenu kašlat na svého svěřence,když se váš anděl o vás nestará, aspon mu tak ukážete, jak dokážete být šokovní a lepší než on:)
Hohou:) Středeční zkouška bude asi hodně moc zábavná,tak určitě všichni přijďte:)
Sperlich